Warden Janssens

Warden Janssens

Advocaat

Mr. Warden Janssens heeft zijn rechtenstudie gevolgd aan de Universiteiten van Maastricht en Tilburg. Warden is sinds december 2003 aan het kantoor verbonden en is lid van zowel de specialisatievereniging sociaal zekerheidsrecht (SSZ) als de Vereniging voor Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA). Daarnaast voert ook hij een algemene praktijk waarbij zijn bijzondere interesse uitgaat naar het strafrecht en personen- en familierecht. Op beide rechtsgebieden wordt hij met regelmaat door de rechtbank verzocht minderjarigen bij te staan.

E: janssens@advance-advocaten.eu

Münevver Özgül

Münevver Özgül

Advocaat

Mr. Münevver Özgül heeft haar rechtenstudie gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Münevver is sinds juni 2014 als zelfstandig advocaat-stagiaire verbonden aan ons kantoor en voert haar praktijk sindsdien vanuit ons pand uit onder de vlag van Advocatenkantoor Progress. Münevver voert een algemene praktijk waarin het personen- en familierecht en het sociale
zekerheidsrecht de boventoon voeren.

E: info@advocatenkantoorprogress.nl

Hakan Akbaba

Hakan Akbaba

Advocaat

Mr. Hakan Akbaba heeft zijn juridische opleiding genoten aan de Universiteiten van Tilburg en Ankara alwaar hij zich met name bezig heeft gehouden met het ondernemingsrecht en international business law. Hakan is sinds augustus 2015 verbonden aan ons kantoor en is sinds begin 2016 als zelfstandig advocaat-stagiair werkzaam onder de naam Advocatenkantoor Lawsense. Hakan heeft een brede algemene kennis van het burgerlijk recht en bestuurs(proces)recht. Voorts adviseert en procedeert hij op het terrein van het ondernemingsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

E: info@lawsense.eu